Agenda
Club Sponsors
Volg ons overal
Facebook Twitter Youtube
Zoeken

Trainingen woensdagavond gedurende de wintertijd

Vanaf dat de wintertijd is ingegaan wordt er weer vanaf de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Roden gestart. Tijd: 19.00 uur. 25 oktober is dus de laatste training vanaf de Norgerberg.

Voor de wintertrainingen geldt: Goede verlichting verplicht, voor en achter. Op de weg is geen verlichting toegestaan die andere weggebruikers hindert. Extra verlichting die je hebt gaat dus uit. Een lamp aan de voorkant is normaliter voldoende.

En in het donker in de regen, sneeuw of ijzel vinden de meesten echt niets aan (ik zeker niet): bij betere verwachtingen voor donderdag, wordt er verplaatst naar donderdag, en anders wordt er maar een weekje niet gefietst. Dit probeer ik voor 5 uur hier op de site te zetten. Het wordt in ieder geval al in de trainingsapp besproken. Geef even door op de training als je graag toegevoegd wil worden.

 

BikeLife Roden nieuwe sponsor

bikelife2BikeLife Roden is per direct de nieuwe sponsor van de Noordelijke ATB Club. 

BikeLife Roden is de speciaalzaak op het gebied van racefietsen, mountainbikes, stads-/toerfietsen en electrische fietsen in het noorden van Nederland.

Sterke merken zoals Batavus, Trek, Cannondale, Koga, Focus en Kalkhoff zijn bij ons vertegenwoordigd. Naast een uitgebreide collectie aan fietsen hebben wij een grote collectie kleding en een breed assortiment aan accessoires.

Bij ons vindt u alles voor de racefiets en mountainbike, maar ook voor de stadsfiets zoals fietstassen, kinderzitjes en brillen (ook op sterkte). Met service en kwaliteit als hoofddoelen is er bij BikeLife Roden voor iedereen een fiets te vinden.

Voor onderhoud en reparatie kunt u terecht bij onze professionele werkplaats. Kortom, kom eens kijken en laat u adviseren door ons deskundige team!

De Noordelijke ATB Club hoopt op een prettige samenwerking met BikeLife Roden.  

 

Zuursche Duinen (nog steeds) verboden voor ATB'ers

zuursche duinen mobileDe gemeente Noordenveld legt de laatste hand aan de privatisering van recreatieterrein 'De Zuursche Duinen' bij Steenbergen.

Dit houdt in dat de eigenaren van de 21 recreatiewoningen daar hun kavels kunnen kopen. Momenteel worden de grenzen van de te verkopen kavels in het veld zichtbaar gemaakt. De kavels krijgen een oppervlakte van 500 vierkante meter. Tussen de kavels komen stroken groen, die de nog op te richten vereniging van eigenaren gaat beheren.

Ook het bestuur van de Noordelijke ATB Club heeft besloten om tot nader bericht de Zuursche Duinen tot verboden gebied te verklaren voor ATB'ers. Dit om de toekomstige eigenaren het mogelijk te maken om ongestoord hun erfafscheiding te realiseren. Zodra er een vereniging van eigenaren is opgericht kunnen we in overleg bepalen waar er wel en niet gefietst mag worden, we willen voorkomen dat er door iemands voor- of achtertuin gecrossd wordt.

 

Laatste nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief